Berber Kolluklarının Öyküsü

Berberlerin kendileri giderek daha az görülür; Çoğu kişi saç boyama, perma ve mumlama gibi profesyonel stilistlerden saç kesimi alır. Yerel güzellik dükkanınız sülükleri saklamaz ve stilistler dişlerinizi veya damarlarınızı damarlarınızın içine çekmez.

Berber dükkanıBerberlik yapan millet hala uzmanlaşmış becerilere sahip. Örneğin, bazı eyaletlerde tıraş hizmetleri için düz kenarlı bir ustura kullanmak için bir berber olmalısınız (bir kozmetikçi veya kuaför stilinden farklı bir lisans gerektirebilir). Bazı eyaletler, dükkânınızın dışında berbere kutup göstermek için berbere olmanızı gerektiren bir yasayı getirmeye çalıştı.
Berber düdüğü direkleri de giderek daha az görülür; Şimdi dükkanlar kullandıkları işletmenin adını gösterir tabela , kutup işareti daha dekoratif nostalji gerçekten daha bir parçasıdır.
Berberinizi bir dahaki sefere ziyaret ettiğinizde, dükkânın sülükleri saklamadığından ve düz kenarlı adamın size güzel, yakın tıraşı vermekten başka bir şey için kullanmayacağına minnettar olabilirsiniz.

Yorumlar